Online groep meditatief zelfonderzoek

Deze meditatiegroep biedt de mogelijkheid om twee keer per maand samen te komen rond het samen brengen van zelfonderzoek en meditatie. Tijdens de begeleide meditatie van ongeveer een half uur richten we ons op een aspect van onze non-duale aard. Na de meditatie is er voldoende ruimte om in groep te praten over de integratie van de meditatie. Door uit te spreken wat we hebben ervaren, kan dit nog dieper inwerken.

Het gaat om “meditatief zelfonderzoek”, dus om meer dan alleen het verwijlen in een aangename staat. We richten ons actief op onderzoek naar onze ware aard door middel van meditatieve helderheid. Hierdoor kunnen we onze ware aard ontdekken en herkennen, niet alleen tijdens de meditatie, maar ook in ons dagelijks leven. In elke bijeenkomst krijg je ook een oefening mee om het zelfonderzoek verder te integreren in je leven. Het ultieme doel van dit zelfonderzoek is om de inzichten in onze ware aard te verankeren in ons dagelijks leven.

Ben je ge├»nteresseerd om deel te nemen aan deze meditatiegroep? Vul dan snel het formulier in! Als extra kennismaking kan je ook de twee video’s hieronder bekijken.

De eerste video is een introductie in de meditatievorm die we gebruiken tijdens onze sessies.

Video 1 – Introductie tot meditatie
Introductie-tekst
Oefening

De tweede video geeft een introductie in het meditatieve zelfonderzoek zoals we dat ongeveer in deze groep beoefenen. Hiermee kun je bepalen of dit iets voor jou is.

Video 2 – Introductie tot meditatief zelfonderzoek
Introductie-tekst
Oefening

Heeft het jouw interesse, dan ben je welkom in te tekenen op de mailinglijst voor de tweewekelijkse groep meditatief zelfonderzoek. Je kan later altijd weer uitschrijven.

    Je kan ten alle tijden weer uitschrijven.